Friday, October 1, 2010

aduhai beratnya hati...


susah nak berjauhan walaupun sehari...rindu padahal belum tinggalkan lagi..baru tengah sibuk kemaskan barang keperluan+kehendak amani...dah bertakung je air mata ni..aduhai girl, why is it so hard for me to leave u even just for a day...ibu pegi wedding untie eza sayang...u have to sleep at mamatoks house just for one night ye girl..im gonna miss u...behave and be nice to tante rose yea... huhu kalau nak pesan, sepanjang perjalanan from my house to emak asyik la dok cakap kat amani this and that....dgn harapan dia faham...dulu, rindu sorang je sekarang tambah lagi sorang...dear karyah ezana fitri, not that i dont want to bring my baby, it just that kesian amani nak jalan jauh and tido kat tempat org..well that day is your day and im yours..just like what u did to me dulu2... but ofcourse mmg xleh nak compare u and me dulu2...sebab itu zaman bujang okay...well selamat pengantin baru to you and nikmatilah setiap detik hari bersejarah itu nanti dan ingat rasa tu selamanya...and to gegirl ibu, i just cant live without u sweetheart!

3 comments:

alfa juliet said...

kikikiki..itulah org kata penangan anak dibah..takpe ada masa aku lawat dia eh...

~ As ~ said...

salam, singgah sini... baby BF ke ni? alahai siannya kena tinggal mommy...

tukang karut said...

bawak je kak oii......