Tuesday, October 12, 2010

the sweet tooth fairy





up here is WHISK cafe yg very tiny cenonet sgt.. kedainye sempit dan xselesa but the sweeties in there quite nice...everythg in there is comel...macaroons pun comel2 je sebesar duit 20sen kita je...tapi manisnyaaaa mmg strictly for sweet toother je ye...terlalu manis...but i like..huhu






yg ni pula kedainya depan je dgn WHISK tadi..namanya cafe SERAI...lovely place , lovely food , most of all,,super love the cakes...nak pegi lagi...


abc yg paling best i ever had...this one dekat melaka...pegi time wedding eza tempoh hari... tqvm kak long sebab belanja..next time belanja lagi ye...

2 comments:

alfa juliet said...

apa benda macaroon tu dib...mcm nak try la..mana leh dpt

didi said...

itu adalah sejenis desert dari paris kalau xsalah..ianya lembut ala2 rangup sikit dgn pelbagai perisa spt coklat. peanut,vanilla,pineapple, caremel dan byk lagi..bole didapati di empire gallery subang iaitu belakang subang parade...dan juga ada lagi satu tempat dipercayai di sebuah hotel di jln tun razak yg akan dikenal pasti dlm suatu masa nanti...