Thursday, October 7, 2010

yummy tummy





tina , ezana , nour , intan , aileen lets go grab some macarons shall we? pastu pegi swimming kat rumah ezana atau tolong tina buat painting dia atau horse riding atau melepak je kat subang tu seb kedai macaroons tu kat sana ...but macaroons come 1st okay...tak sabarnye..seb we have to wait for eza and maybe dlm next week baru dpt buat aktiviti ni...ezana ada wedding lagi belah husband dia plak..so, apa2 nanti calling2 ye girls..

4 comments:

intan azura said...

i have no problem dearrrrrrrrrrrr...lets talk,makan,gedik2-gediks ok...hahahaha

alfa juliet said...

abis anak dara tinggal mama tok lagi ka..hehe

didi said...

huhu anak dara dok manja2 dgn mamatok yea...huhu..ibu nak pegi enjoy! eh, silap ibu nak pegi jumpa kawan2 sekejap je..haha

Alief said...

saya mengidamkan macaron juga :)