Sunday, October 31, 2010

hellllloooooooooooooooo....



sidqi dah mula aktif bergolek2 dari utara ke selatan mahupun barat sehingga tak daya... syukur alhamdulillah...

mood rajin menjahit...so, sidqi baju kurung siap...hairband siap...bole?


sidqi dok dlm stroller payah nak diam...nak mendiamkan dia, bagi biskut lazat ni....

kulit sensitive la pula....

Align Center
buzy memanjang oh yes alasan wajib yg selalu always and forever will be...baby sidqi sakit kulit , buzy menjahit tempahan , buzy kemas kini rumah , buzy shopping brg baby aje and onlyy... haaa then now curi2 upload gambar and mengintai2 blog kakak sedara alfajuliet yg menjela2 dia membebel..haha, if sehari tak baca blog dia rasa mcm ponteng sekolah pun ada..haha the fact that dia mmg cikgu, and blog dia mmg inspiring...rasa belajar sesuatu dgn dia...kalau dah mmg namanya cikgu..tak gitu maam....

1 comment:

alfa juliet said...

bestnya amani dah leh meniarap....pasni leh lah sama2 bergolek dgn luqman ok...shhh tak leh bising2, kang mak kita dgr dia letak stapler gun kat kita...
from luqman bobot