Thursday, October 14, 2010

lets burn some fat


dearest mastina



time ni baru je pas pantang...umur sidqi dalam 2 bulan lebih , ibu dia dah tak sabar nak keluar rumah dan tak sabar nak loose some weight..then i called them to setup date n time to panjat tangga batu caves...yang free just this 2 lovely person, tina and ezana...so,here we are...



rite from outside selama ni dok ingat tangga ni mesti sangat mencabar, then bila naik tak lah sepenat yg disangka...just yg mencabar bagi orang2 yg gayat..as for me seram sikit sebab tangga dia kecik2 sgt...ke my feet yg besar?


setelah berjaya menguji diri masing2, we started starving.....loh...suddently i suggest this restaurant that i cant remember what its called..and here were are...with our plate full of fooood...wonderful idea...






lepas makan, as usual, tangkap2 gambar then heading to kareoke!!! hehe what a full day kan...

1 comment:

mast@work said...

salam kenal..

eh, kecik je dunia ni.. tina is my 2nd cousin.. hehehehe